Het nieuwe jaar is begonnen!

Welke lessen heb jij achter gelaten? Heb jij net als ik goede voornemens voor 2019?

Wist je dat de wil van verandering het begin is van verandering?

Dus ga doen! 

Een nieuw jaar, een nieuw hoofdstuk

Ga op zoek naar de ideale versie van jezelf. Naar waar het in het leven werkelijk om gaat. Naar wat jij wil!

Ik zal je vertellen hoe ik dat heb gedaan. 

Ik heb mijn voornemens de laatste jaren opgeschreven en ben op ontdekking gegaan. En wouw mijn voornemens zijn zo geweldig mooi uitgekomen. 

Mijn wens voor 2018 was “gelukkig Zijn” en “doen”. En als ik terugblik op het afgelopen jaar wat ben ik daar dan dankbaar voor. 🙏

Op 1 januari 2018 heb ik direct de koe bij de horens gevat en de domeinnaam geregistreerd van mijn eigen onderneming. Binnen een maand ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een paar maanden later heb ik mijn website gelanceerd waarin ik in beeld en tekst precies verwoord heb wie ik ben en wat ik wil. In maart ben ik gestart met een geweldig mooie opleiding intuïtief coachen. Deze heeft mijn persoonlijke groei een boost gegeven. Ik ben voorzitter geworden van twee besturen. En als afsluiting van het jaar van “Doen” heb ik vorige week een geweldige mooie opdracht getekend voor de aankomende anderhalf jaar. 😊

Doen, Gelukkig, maar vooral Zijn dat heeft 2018 mij gebracht. Daar heb ik aan gewerkt. Dat kwam echt niet zomaar aanwaaien. Al hoewel, ik had sterk vertrouwen in de dingen die ik deed. Heb in liefde gehandeld met mededogen naar mijn omgeving. Ben me telkens bewust van het moment van nu. En ben nog meer instaat te zijn wie ik werkelijk ben. 

En dan …….. is het nieuwe jaar begonnen. Goede voornemens? 

Lang geleden zei een geleerde mij “je bent pas uitgeleerd als al je vingers even lang zijn.”

In 2019 wil ik de geleerde lessen bestendigen en nóg beter voor mijn lichaam zorgen. Zo nu heb ik voor jullie ook mijn voornemen benoemd, ik heb het opgeschreven en ga vanaf nu stappen ondernemen om het werkelijk te doen. 

Wil jij dat ook? Ga dan doen! Ik wil je daar met alle liefde bij helpen. 

Jij kunt de ervaring die ik heb benutten om jouw wil van verandering daadwerkelijk het begin van verandering te laten zijn. Het begin van jouw persoonlijke groei, de groei naar de ideale versie van jezelf!

Anja van Norel 1 januari 2019