Net als iedereen heb ook ik al veel ontdekkingen en ervaringen in mijn leven opgedaan. Al die levenservaringen samen hebben mij gevormd tot de persoon die ik ben.

Ik ben dankbaar voor het verleden, leef in het heden en heb vertrouwen in de toekomst

Ik heb ontdekt dat liefdevolle vriendelijkheid, gecombineerd met bezieling en doorzettingsvermogen mijn doelen dichterbij brachten en tot een succes maakten.

Dromen, Durven, Doen was mijn motto in mijn 19-jarige carrière als wethouder van respectievelijk de gemeenten Angerlo en Zevenaar. Dromen om visie te ontwikkelen, niet alleen, maar juist in verbinding met de ander. Met lef de vervolgende stap durven zetten om vervolgens werkelijk te gaan uitvoeren. Soms duurde het jaren voordat een initiatief tot succes leidde, maar het gebeurde. Doordat ik handelde vanuit mijn hart, erin bleef geloven én vertrouwde op mijn intuïtie. Dat waren en dat zijn dé ingrediënten om welk doel dan ook te bereiken.

Ik ontdekte dat ik met mijn puurheid mensen kon inspireren om mee te doen. En dat ik mensen kon motiveren passie te ontwikkelen voor projecten en de uitvoering ervan. In contacten met inwoners werd mijn menszijn gewaardeerd en werd ik me er van bewust dat ik hen kon inspireren om meer uit zichzelf te halen.

Diversiteit in intuïtieve verbindingen, daar word ik blij van

Na een periode van bezinning en ruimte voor mezelf heb ik besloten om mijn talent, ervaring en puur mens zijn actief te gaan delen vanuit een eigen onderneming. Ik ben er trots op dat ik vanuit P7vanNorel in verbinding adviseer, coach en bestuur. Mensen in verbinding brengen met zichzelf en met anderen, organisaties verbinden met organisaties, ondernemers en overheden: daar ligt mijn expertise, daar word ik blij van.

Ik ervaar de magie van het leven

Om mezelf verder te verrijken (en omdat ik het super leuk vind) heb ik de geaccrediteerde opleiding Intuïtief coachen bij IMC mensontwikkeling gevolgd. Een studie waarin ik mij oosterse en westerse coach-methodieken eigen heb gemaakt. Het ondersteunt mijn zuivere intuïtie en heeft deze nog krachtiger gemaakt. Een interessante maar vooral onderscheidende studie die precies aansluit bij wie ik ben en wie ik wil zijn. Verbinding van hoofd en hart en bewuste aandacht voor mens en samenleving. De opgedane kennis en ervaring zijn waardevol bij het coachen maar zijn óók van grote meerwaarde in alle diensten die ik in P7vanNorel aanbied.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ik ben me bewust van de uitwerking van mijn bedrijfsactiviteiten op mens en maatschappij. Daarom streef ik in P7vanNorel niet alleen naar winst (profit), maar stel ik ook de mens (people) en de leefomgeving (planet) centraal. Dit veranker ik in mijn bedrijfsprocessen maar ook in mijn manier van leven. Hiermee lever ik een bijdrage aan het milieu en een evenwichtiger wereld voor mens en dier.