Ruim baan voor je onbewuste kwaliteiten

Met aandacht, mededogen, liefde en respect kan ik jou inspiratie geven effectiever in het leven te staan. Door samen op zoek te gaan naar wat jou belemmert en naar de aanknopingspunten van verandering. Daarbij staan jouw waarden en verlangens centraal. Samen werken we vanuit het hier en nu aan bewustwording, beweging en perspectiefverbreding.

  • Wil jij met meer kracht en vertrouwen je eigen koers uitzetten?
  • Liggen je dromen op zolder ver weg gestopt?
  • Ontbreekt er naar jouw gevoel nog steeds iets essentieels?
  • Stromen liefde, vreugde en of creativiteit niet meer spontaan?
  • Vind jij iets moeilijk of heb je een probleem?

Een kort en inspirerend traject zorgt dat je snel tot resultaat komt. Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen jouw wens bespreken.

Samen op ontdekkingsreis gaan en tot verwondering komen

Als intuïtief coach kijk ik samen met jou naar je huidige situatie en naar de vraag die er is. Dingen die onbewust zijn maken we bewust en jij gaat ontdekken dat jij in jouw probleem heel krachtig bent.

Wat is intuïtieve coaching?

Intuïtief coachen is coachen vanuit het hart. Daarbij maak ik gebruik van verschillende technieken, ook wel methodieken genoemd. Technieken om met mijn innerlijk gevoel, mijn innerlijk weten, jou te helpen om jouw probleem tot een cadeautje te maken. Een cadeautje dat je zelf kan uitpakken, dat jou helpt om jouw belemmering geen belemmering meer te laten zijn en jou helpt volgende stappen te zetten. Stappen op weg naar resultaat, naar genieten!

De procedure bij coaching

Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we wat jouw vraag of wens is. Mocht het van beide kanten klikken, dan maken we een afspraak voor een intake-sessie. Tijdens de intake-sessie bespreken we aan de hand van een door jou vooraf ingevulde vragenlijst wat jouw vraag is, wat je wilt bereiken en wat je nodig hebt om jouw doel(en) te bereiken. Hiervan maak ik een coachcontract op waarin jouw doelen staan beschreven, de afgesproken duur van het traject en werkafspraken die we samen hebben gemaakt.

In vervolg sessies zoeken we het antwoord op jouw coachvraag. Het kan zijn dat jou iets belemmert om jouw doel te bereiken en dat je eventueel iets zou moeten veranderen. We gaan samen het papiertje van jouw cadeautje afhalen. Weet dat jij heel krachtig bent. Dat het in jou zit om zelf het antwoord te vinden op jouw vraag. Dat doen we door het voeren van goede gesprekken en het inzetten van methodieken. We gaan samen op ontdekkingsreis waarin jij zal ontdekken wat een verandering in denken en handelen jou kan opleveren. En ik kan je uit ervaring zeggen: het is echt leuk om aan je eigen “ik” te werken.

Geef jezelf het mooiste cadeau dat er bestaat: plezier in het leven!

Maatwerk

Gemiddeld duurt een coachtraject 5 sessies van 1,5 uur. Dit is exclusief het kennismakingsgesprek. Tussen de sessies zit doorgaans een periode van 2 tot 3 weken. Afhankelijk van je vraag zijn er minder of meer sessies mogelijk. De coach trajecten zijn altijd gebaseerd op maatwerk omdat ieder mens uniek is. Samen beslissen we tijdens het traject wanneer het voor jou oké is.

Coach Zevenaar : de sessies vinden in principe plaats op de coach locatie in Zevenaar. In overleg is natuurlijk een andere locatie bespreekbaar.

Bestendigen van je resultaat

Na het coachtraject wil je jouw gerealiseerde doelen natuurlijk ook bestendigen. Jouw behaalde resultaten toetsen en waar nodig de puntjes op de ï te zetten. Het is altijd goed om te sparren over je ontwikkeling of gewoon van gedachte te wisselen over je gerealiseerde doel in de praktijk. Het verbetert je prestaties en het vergroot het plezier in wat je doet. Ik kan je hierbij helpen door je incidenteel of structureel in de nazorg te begeleiden. Zowel als Chatcoach als Sparringpartner:

Chat-coach 

Na het einde van je coachtraject bied ik je de mogelijkheid om gratis een half jaar lang via de chat contact te hebben over je behaalde resultaat en de toepassing in de praktijk.

Sparring-partner

Na het einde van je coachtraject bied ik je de mogelijkheid voor een gereduceerd tarief jouw sparringpartner te zijn. Tijdens deze spar-sessies bespreken we samen jouw ervaring in de praktijk gericht op je eerdere coachvraag van het coachtraject. Je monitort als het ware je ontwikkeling en je bestendigt je doel.

Particulier

Voor particulieren die bij mij een coachtraject volgen breng ik geen 21% BTW in rekening.