“Aanzetten tot succesvol gedrag”. Vanuit P7vanNorel maak ik me de vraag van jou of jouw organisatie eigen. Daarbij maak ik dankbaar gebruik van mijn intuïtie en enthousiaste mensgerichte gedrevenheid. Mensen verbinden, motiveren en in beweging brengen. Jouw boodschap succesvol overbrengen op anderen. Inspiratie en motivatie laten groeien. In alle sectoren is motivatie cruciaal.

 Motivatie is het begin van succes!

Je kunt bij mij terecht voor:

Interim/Bestuur: Als tijdelijk vervanger kan ik de leeggevallen plek in jouw bestuur invullen. Mijn ervaring als bestuurder en het snel eigen kunnen maken van nieuwe onderwerpen zorgen ervoor dat jouw bestuur snel weer slagvaardig is.

Participatie: Als onafhankelijke partij kan ik ook jouw participatieproces succesvol begeleiden. Daarbij maak ik dankbaar gebruik van mijn talent en pure mensgerichte benadering. Het maken van verbinding tussen de verschillende partijen vormt daarbij de basis.

Ambassadeurschap: Als inspirerend leider kan ik de drijvende kracht achter jouw project of campagne zijn. En deze als ambassadeur zo te vertolken dat anderen worden gemotiveerd en geënthousiasmeerd.