Benut je bestuurskracht, haal het beste uit jezelf

Ben jij je als openbaar bestuurder bewust van je eigen kwaliteiten en vaardigheden waarmee je anderen kan bereiken? Als supervisor kan ik jou inspireren hoe je vertrouwen over kunt brengen op anderen en hoe je met optimale overheidsparticipatie een geliefd bestuurder kunt zijn.

  • Ben jij een openbaar bestuurder en wil jij ondersteuning in jouw professionele ontwikkeling?
  • Wil jij je doelen sneller en efficiënter bereiken?
  • Ben jij toe aan het opdoen van nieuwe inspiratie?
  • Wil jij jouw bestuursstijl verder ontwikkelen?
  • Wil jij meer inzicht in jouw rol als openbaar bestuurder?

Als ervaringsdeskundige weet ik wat er allemaal op je af komt. Met mijn professionele kennis, gecombineerd met mijn pure persoonlijkheid, kan ik jouw sparringpartner zijn, je bewust maken van wat onbewust is en je inspireren om succesvol te zijn. Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen jouw wens(en) bespreken.

Geniet van het besturen en deel dit met anderen

Breng bezieling, lef en vriendelijkheid dagelijks in praktijk, geniet van het besturen en deel dit met anderen. Als bestuurder moet je zorgen dat je zaken voor elkaar krijgt. Een duurzame gelijkwaardige en respectvolle relatie begint bij jezelf. Wist je dat bestuursstijl en integriteit dé struikelblokken zijn van bestuurders? Met mensgerichte betrokkenheid geïnspireerd op levensvisie en (openbaar)bestuurservaring kan ik jou helpen die vaardigheden eigen te maken. Door dicht bij je eigen kern te blijven en tegelijk de ander te bereiken.

De procedure bij supervisie

Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we wat jouw vraag of wens is. Mocht het van beide kanten klikken dan maken we een afspraak voor een intakesessie. In de intakesessie bespreken we aan de hand van een door jou vooraf ingevulde vragenlijst, wat jouw vraag is, wat je wilt bereiken en wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Hiervan maak ik een contract op waarin jouw vraag en doel staan beschreven, de afgesproken duur van het traject en werkafspraken die we samen hebben gemaakt. De vervolgsessies zijn afhankelijk van jouw vraag en de situatie.

Persoonlijke kwaliteit geeft inhoud aan afwegingsruimte