“Creatief en enthousiast maken”. Dat is één van mijn drijfveren binnen P7vanNorel. Door coachend te inspireren help ik jou om voldoening te vinden in het leven en verbinding te maken met jezelf. Je leert zowel privé als op het werk ruimte te nemen en constructiever te denken door wat onbewust is bewust te maken. Maar daar moet je wel wat voor doen! Dat bereik je als je gemotiveerd bent en je je eigen drijfveren en ambities leert zien. Ik help je die motivatie te vinden en inzichten te krijgen.

Heb moed te veranderen, berusting om te accepteren en wijsheid om het verschil te zien!

 

Persoonlijke coaching: Als intuïtief coach kijk ik samen met jou naar je huidige situatie en naar de vraag die er is. Tijdens een kort en inspirerend traject ga jij ontdekken dat jij in jouw probleem heel krachtig bent.

Business coaching: Met coaching, geïnspireerd op levensvisie help ik jou met plezier te presteren. Dat je kunt Zijn en worden wie je werkelijk bent, met en naast de ander. Dit maakt óók jou tot een geliefd collega.

Supervisie: Als ervaringsdeskundige en intuïtief coach ben ik jouw sparringpartner. We maken samen bewust wat onbewust is en jij krijgt inspiratie om succesvol te zijn.

Leefstijl coaching: Als leefstijl coach help ik jou inzicht te krijgen in belangrijke factoren die een rol spelen bij de ontwikkeling van een gezonde werk en leefwijze.

 

Gecertificeerd coach

Ik ben gecertificeerd intuïtief coach. De opleiding die ik bij IMC-Mensontwikkeling positief heb afgerond voldoet aan de kwaliteitscriteria, zoals door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) is vastgesteld. De opleiding is door EMMC geaccrediteerd. Ik werk volgens de richtlijnen van de NOBCO.

Ik ben gecertificeerd leefstijladviseur bouw. De opleiding die ik bij NSPOH (Netherlands School of Public & Occupational Health) positief heb afgerond is geaccrediteerd bij GAIA nummer 36882

Methodes die ik in overleg met jou kan inzetten:

  • Voice Dialogue: een krachtige methode om jezelf met al je kanten beter te leren kennen.
  • Wandel & natuurcoaching: We gaan samen naar buiten de natuur in om aan jouw coachvraag te werken. Wandelen helpt om stil te worden in je hoofd waardoor je beter gaat voelen ipv denken. De natuur biedt aanknopingspunten voor bespiegelingen, symbolieken en metaforen.
  • RET Rationele efectiviteits training: je ontdekt hoe je je ideeën en gedachten zo kunt sturen, dat je ongewenste gevoelens of gedrag voorkomt, zonder dat je daarbij de werkelijkheid vervormt.
  • Bloem reading (getekend of in woord): geeft je actuele informatie over jezelf en specifieke behoeften op dit moment. Het gaat om contact op wezensniveau. Dit is voor veel mensen een bijzondere ervaring, waarbij het van belang is dat je deze energie ‘toelaat’. Dit geeft antwoord op actuele vragen zoals: Wie ben ik? Wat kom ik hier doen? Waar sta ik nu? En helpt het je je richting te bepalen.
  • Script cirkel (Transactionele Analyse TA): geeft je een helder denkkader om te reflecteren op je ont-wikkeling. “Script is een ordenend principe, een rode draad door iemands leven, waartoe het jonge kind besluit. Dit is een onbewust levensplan over hoe we tegenover onszelf, tegenover de ander en tegenover de wereld om ons heen staan.” (M. Arendsen Hein)
  • Chakra pad (kleuren pad): chakra’s zijn energie wieltjes in ons lichaam. Via deze centra absorberen wij energie uit de aarde, de kosmos en de wereld om ons heen. Deze energie gebruiken wij voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. Door het leggen van jouw pad, met de 7 kleuren van de regenboog, bekijken we de werking en de blokkades van de energie wieltjes. Je ontdekt waarmee je de chakra’s positief kan beïnvloeden.