Adviseren       Inspireren       Motiveren

Persoonlijk

Persoonlijke coaching: Als intuïtief coach kijk ik samen met jou naar je huidige situatie en naar de vraag die je hebt. Tijdens een kort en inspirerend traject ga jij ontdekken dat jij in jouw probleem heel krachtig bent.

Business

Supervisie: Als ervaringsdeskundige en intuïtief coach ben ik jouw sparringpartner. We maken samen bewust wat onbewust is en jij krijgt inspiratie om succesvol te zijn.

Business coaching: Met coaching, geïnspireerd op levensvisie help ik jou met plezier te presteren. Dat je kunt Zijn en worden wie je werkelijk bent, met en naast de ander. Dit maakt óók jou tot een geliefd collega.

Projectadvies: Als strategisch adviseur breng ik jouw project verder naar resultaat. Ik richt me daarbij vooral op het samenspel van de betrokken partners.

Interim/Bestuur: Als tijdelijk vervanger kan ik de leeggevallen plek in jouw bestuur invullen. Mijn ervaring als bestuurder en het snel eigen kunnen maken van nieuwe onderwerpen zorgen ervoor dat jouw bestuur snel weer slagvaardig is.

Participatie: Als onafhankelijke partij kan ik ook jouw participatieproces succesvol begeleiden. Daarbij maak ik dankbaar gebruik van mijn talent en pure mensgerichte benadering. Het maken van verbinding tussen de verschillende partijen vormt daarbij de basis.

Promotioneel

Ambassadeurschap: Als inspirerend leider kan ik de drijvende kracht achter jouw project of campagne zijn. Ik vertolk als ambassadeur jouw project zo dat anderen worden gemotiveerd en geënthousiasmeerd.