“Met natuurlijk leiderschap en overtuiging”

In 2021 heeft Anja van Norel op verzoek van het bestuur van VVD Arnhem het voorzitterschap bekleed van de kandidaatstellingscommissie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 in Arnhem.

Anja heeft het voorzitterschap met natuurlijk leiderschap en overtuiging ingevuld en haar opdracht uitgevoerd met een grote mate van betrokkenheid en empathie met de kandidaten. Zij heeft er daarbij voor zorggedragen dat op een evenwichtige manier is voldaan aan de aan individuele kandidaten gestelde eisen van professionaliteit en gerichtheid op het team. Bovendien is ze erin geslaagd om hiermee een lijst van kandidaten samen te stellen die door bestuur en leden unaniem is beschouwd te voldoen aan de gestelde eisen van diversiteit, goede mix van leeftijd en ervaring.

Lees ook de vermelding onder projecten

Peter Paul van der Kaaij, Bestuursvoorzitter VVD Arnhem

“Een inspirerende coach”

“Ik heb met veel plezier bij Anja een coachtraject doorlopen. Anja zette verschillende werkvormen in die ik inspirerend vond en er was een goede balans tussen persoonlijk en zakelijk. Ik heb mijn leerdoel bereikt en ben krachtiger geworden. Ik beveel Anja als coach van harte aan”.

Lees ook de vermelding onder projecten

Emiel, leerkracht basisonderwijs

“Een goed bestuurder en een prettig mens”

“Een goed bestuurder en een prettig mens, betrokken en bevlogen met grote empathie voor haar omgeving. In intensieve intergemeentelijke samenwerking heb ik 7 jaar met Anja samen gewerkt. Anja als wethouder en loco-burgemeester van Zevenaar, en ik burgemeester van de buurgemeente Rijnwaarden. Daar heb ik grote bewondering gekregen voor haar onaflatende positieve inzet. Met groot plezier stond ze onze regio te promoten en met kracht weerde ze zich in lastige bestuurlijke situaties. Ik heb respect voor haar genomen besluit om na 19 jaar te stoppen als wethouder van Zevenaar. Een krachtig gebaar, dat past bij haar persoonlijkheid. Anja verdient mijn warme aanbeveling. Haar politieke kennis, ervaring en persoonlijkheid zal van grote meerwaarde zijn.”

Mark Slinkman, Burgemeester van Berg en Dal

“Een bevlogen bestuurder en sympathieke vrouw”

“Ik heb Anja leren kennen als een bevlogen bestuurder die als ze ergens voor gaat er zich dan ook voor meer dan 100% voor inzet. Buiten dat het een uitstekende bestuurder is, is het ook nog een zeer sympathieke vrouw. Als voorzitter van Lindus ben ik dan ook blij dat ze is toegetreden tot het bestuur van SBBL/ Bello en tevens is toegetreden tot onze soci√ęteitscommissie. Lindus is door haar inbreng weer een sterkere vereniging geworden.”

Henk Dekker, voorzitter Ondernemersvereniging Lindus

“Vol enthousiasme er voor gaan”

“Heb met Anja als wethouder van de gemeente Zevenaar meer dan drie jaar intensief samengewerkt om de bestemming voor een Outletcentrum in Zevenaar onherroepelijk te krijgen. Hetgeen ook gelukt is en voor een belangrijk deel door de inbreng van Anja. Belangrijke kenmerken van haar in het proces waren; zelf eerst goed onderzoek doen alvorens vol (met veel enthousiasme) voor het plan te gaan. Bestand zijn tegen de enorme druk van intern en buiten en oog (en oor) hebben voor niet alleen eigen belang maar ook voor de regio. Tevens heeft zij een team weten te formeren dat bestand was tegen de enorme druk zowel intern als extern.”

Wim Kees Wolterink, Stable international (owner)