Ontwikkel je talent en word effectiever

Met mensgerichte coaching geïnspireerd op levensvisie en bewuste aanwezigheid kan ik jou helpen met plezier te presteren. Dat je kunt Zijn en worden wie je werkelijk bent, met en naast de ander. Dit kan óók jou tot een geliefd collega maken. Mijn persoonlijke kwaliteiten als ervaringsdeskundige en intuïtief coach samen, zijn als businesscoach voor jouw ontwikkeling van grote meerwaarde.

  • Wil jij meer uit jezelf halen?
  • Zoek je inspiratie om meer inhoud en uitvoering te geven aan jouw afwegingsruimte?
  • Wil je meer voldoening vinden in wat je doet?
  • Heb je een klankbord nodig voor situaties op je werk waarin je je onzeker voelt?
  • Moet je veel en ben je jezelf kwijt?
  • Wil je meer erkenning en waardering?

Dit zijn geen onhaalbare doelen! In de business coaching geef ik jou, in een kort en intensief traject, inspiratie om te onderzoeken wat je wil bereiken en wat daarvoor nodig is. Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen jouw wens bespreken.

Werken met je hart geeft kracht zonder macht

Door hoge werkdruk en een maatschappij die steeds meer eisen stelt, moet jij blijven presteren. Zaken voor elkaar krijgen is meer dan micro-managen. Je bereikt meer resultaat en voldoening als je dat doet met je hart en daar waar je kracht ligt. Voorkom chronische stress of een burn-out. Als intuïtief coach kijk ik samen met jou naar je huidige situatie en naar wat jij nodig hebt om succesvol te zijn.

Wat is intuïtieve coaching?

Intuïtief coachen is coachen vanuit het hart. Daarbij maak ik gebruik van verschillende technieken, ook wel methodieken genoemd. Technieken om met mijn innerlijk gevoel, mijn innerlijk weten, om jou te helpen om jouw belemmering tot een cadeautje te maken. Een cadeautje dat je zelf kan uitpakken, dat jou helpt om jouw belemmering geen belemmering meer te laten zijn en jou helpt volgende stappen te zetten. Zet nieuwe stappen op weg naar succes, naar genieten!

De procedure bij coaching

Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we wat jouw vraag of wens is. Mocht het van beide kanten klikken, dan maken we een afspraak voor een intake-sessie. Tijdens de intake-sessie bespreken we aan de hand van een door jou vooraf ingevulde vragenlijst, wat jouw vraag is, wat je wilt bereiken en wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Hiervan maak ik een coachcontract op waarin jouw doelen staan beschreven, de afgesproken duur van het traject en werkafspraken die we samen hebben gemaakt.

In de vervolg sessies zoeken we het antwoord op jouw coachvraag. Het kan zijn dat jou iets belemmert om jouw doel te bereiken en dat je eventueel iets zou moeten veranderen. We gaan samen het papiertje van jouw cadeautje afhalen. Weet dat jij heel krachtig bent. Dat het in jou zit om zelf het antwoord te vinden op jouw vraag. Dat doen we door het voeren van goede gesprekken en het inzetten van methodieken. We gaan samen op ontdekkingsreis waarin jij zal ontdekken wat een verandering in denken en handelen jou kan opleveren.

Geef jezelf één van de mooiste cadeaus die er bestaan: plezier in je werk én in het leven!

Maatwerk

Gemiddeld duurt een coachtraject 5 sessies van 1,5 uur. Dit is exclusief het kennismakingsgesprek. Tussen de sessies zitten doorgaans 2 tot 3 weken. Afhankelijk van je vraag zijn er minder of meer sessies mogelijk. De coach trajecten zijn altijd gebaseerd op maatwerk omdat ieder mens uniek is.

Coach Zevenaar : de sessies vinden in principe plaats op de coach locatie in Zevenaar. In overleg is natuurlijk een andere locatie bespreekbaar.

Bestendigen van je resultaat

Na het coachtraject wil je jouw gerealiseerde doelen natuurlijk ook bestendigen. Jouw behaalde resultaten toetsen en waar nodig de puntjes op de ï te zetten. Het is altijd goed om te sparren over je ontwikkeling of gewoon van gedachte te wisselen over je gerealiseerde doel in de praktijk. Het verbetert je prestaties en het vergroot het plezier in wat je doet. Ik kan je hierbij helpen door je incidenteel of structureel in de nazorg te begeleiden. Zowel als Chatcoach als Sparringpartner:

Chat-coach 

Na het einde van je coachtraject bied ik je de mogelijkheid om gratis een half jaar lang via de chat contact te hebben over je behaalde resultaat en de toepassing in de praktijk.

Sparring-partner

Na het einde van je coachtraject bied ik je de mogelijkheid voor een gereduceerd tarief jouw sparringpartner te zijn. Tijdens deze spar-sessies bespreken we samen jouw ervaring in de praktijk gericht op je eerdere coachvraag van het coachtraject. Je monitort als het ware je ontwikkeling en je bestendigt je doel.