De Aarde is niet van de mens, de mens is van de Aarde.

Met de intentie van het moment pak ik een kaart uit de stapel krachtdieren.Vandaag is mijn krachtdier de dinosaurus. En daar herken ik me zeker in.

“Ik sta in mijn kracht en ik leef mijn talenten. Ik zorg voor de aarde.”

Dinosaurus zegt:
“Vanuit de hoogte buig ik mijn lange nek naar je toe. Indringend kijk ik je aan. Onderzoekend, vragend en liefdevol.

Dag prachtig mens. Ik ben een hoeder van de Aarde. En ik heb een opdracht voor je. Zorg voor Moeder Aarde. Ze heeft jouw hulp hard nodig. Mensen zijn vaak vergeten hoe ze dat moeten doen. Daarom laat ik mij nu aan jou zien om je eraan te herinneren.

De Aarde is niet van de mens, de mens is van de Aarde.

Alles en iedereen is heilig en verdient respect. Behandel alles en iedereen zoals jezelf behandeld wil worden. Je bent ook niet voor niets op Aarde. Iedereen heeft zijn rol met zijn talenten te spelen. Vaak weet je niet wat jouw rol is. Luister dan naar je hart, voel waar jij moet zijn en wat jij moet doen. Gebruik je talenten om de Aarde nog mooier te maken.
Je kan het!
Zorg voor de Aarde.”

Wat geeft jouw krachtdier je vandaag mee?
10 mei 2019, Anja

Met dank aan Linda Zwemer en Sander Wisse die de prachtige krachtkaarten hebben geschreven gemaakt.